Tule mukaan

Etsimme vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. Vapaaehtoisilta toivomme luotettavuutta sekä täysi-ikäisyyttä, mutta myös nuoremmat voivat toimia vapaaehtoisena perustelluista syistä tai esimerkiksi huoltajan seurassa. Vapaaehtoisena autat juuri sen verran kuin ehdit ja jaksat.

Miten voin osallistua?


Aurora sijaitsee Rovaniemellä Tapionkylässä n. 30 km päässä Rovaniemen keskustasta. Auroraan pääsee satunnaisilla bussivuoroilla n. 3 km päähän (pysäkki: Tapionkylä, Kuoksajärvi th), kimppakyydeillä tai omalla autolla.  

Huomioithan, että tehtävät ovat palkattomia. Suunnittelethan evääsi kasvipohjaisesti vapaaehtoiseksi tullessasi, sillä emme syö eläinperäisiä tuotteita turvakodissa.
Talkoolainen

Talkoolaisena osallistut satunnaisiin talkoopäiviin, jotka sijoittuvat kesäaikaan. Talkoot kestävät muutamasta tunnista yhteen päivään. Talkoissa tehdään erilaisia projekteja, kuten tyhjennetään eläinten talvipehkuja, siivotaan tarhaa ja sisätiloja, tehdään rakennusprojekteja tmv. Talkoohommissa tarvitset hyvän peruskunnon, mutta rakennusalan ammattilainen sinun ei tarvitse olla. 

Klikkaa painikkeesta tai lähetä meille viestiä osoitteeseen info@auroran.fi. Liitä viestiin mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä tulevista talkoopäivistä!

Ilmoittaudu talkoolaiseksi
Aktiivi

Aktiivina olet mukana suljetussa WhatsApp -ryhmässä ja pystyt tarpeen tullen auttamaan esim. eläinten hoidossa (ruokinta ja siivous).

Aktiivina saat myös tietää ensimmäisten joukossa kuulumisista ja muista ajankohtaisista asioista. Aktiivin olisi ideaalia asua Rovaniemellä tai maksimissaan muutaman tunnin etäisyydellä Rovaniemeltä.

Klikkaa painikkeesta tai lähetä meille viestiä osoitteeseen info@auroran.fi. Liitä viestiin mukaan nimesi ja puhelinnumerosi niin lisäämme sinut Auroran Whatsapp- ryhmään.

Ilmoittaudu aktiiviksi
Satunnainen apulainen

Satunnaisena auttajana voit tulla tilalle auttamaan sellaisina ajankohtina kuin sinulle itsellesi sopii ja voit asua myös muualla kuin Rovaniemellä.

Satunnaisen apulaisen työtehtäviin voi kuulua esim. eläinten ruokkimista, eläinten virikkeellistämistä leikin ja lelujen kautta, eläintilojen siivousta tai ihan vain eläinten kanssa hengailua. 

Klikkaa painikkeesta tai lähetä meille viestiä osoitteeseen info@auroran.fi. Liitä viestiin mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Ilmoittaudu apulaiseksi
Apukäsi avoimiin oviin 

Aurorassa aletaan järjestää avoimia ovia muutaman kerran vuodessa. Avoimissa ovissa apua tarvitaan seuraaviin asioihin:

-Tarjoilujen leipominen (kulut katetaan)
-Kahvilatuotteiden myynti 
-Info-ständin pitäminen ja neuvonta 
-Eläinten esittely eli huolehtiminen siitä, että eläimien omaa tilaa kunnioitetaan eivätkä he joudu stressaaviin tilanteisiin.

Klikkaa painikkeesta tai lähetä meille viestiä osoitteeseen info@auroran.fi. Liitä viestiin mukaan nimesi ja puhelinnumerosi, niin olemme sinuun yhteydessä seuraavien avoimien ovien ajankohdasta. 

Ilmoittaudu apulaiseksi
Somettajia TikTokiin / Instagramiin

Etsimme tiimiimme valokuvaajia ja somettajia (TikTok ja Instagram). Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen turvakotiaurora@gmail.com.

Lähetä hakemus
Adoptoi kotia tarvitseva eläin

Ilmoittaudu eläinten adoptoijaksi. Mikäli Auroralle tarjotaan kanoja, lampaita, kaneja tai muita eläimiä, joita Aurora ei itse pysty sillä hetkellä majoittamaan, otamme sinuun yhteyttä sen eläinlajin osalta, jonka olet meille ilmoittanut.

Haastattelemme kaikki adoptiokodit puhelimitse. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@auroran.fi.

Lähetä hakemus
Harjoittelija

Auroralla on tarjota harjoittelupaikka seuraavien alojen opiskelijoille:

•Eläintenhoitaja / kouluttaja
•Puuseppä
•Media


Toivomme harjoittelijoilta täysi-ikäisyyttä, oma-aloitteisuuutta sekä luotettavuutta. Noudatamme vegaanista elämäntapaa. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen turvakotiaurora@gmail.com.

Lähetä hakemus
Liity jäseneksi

Voit lukea lisää jäseneksi liittymisestä täältä.

Lue lisää