Tapahtumat

Pe 24.5. Kokkolan Ilmastofestarit, Kokkolan kaupungintalo

Aurora on mukana Kokkolan Ilmastofestareilla, jotka järjestetään Kokkolan 7.-9. luokkalaisille.

La 1.6. Talkoot

Kesän ensimmäiset talkoot järjestetään lauantaina 1.6. Ilmoittaudu mukaan talkoisiin sähköpostitse info@auroran.fi tai viestillä numeroon 0405481883. Talkoiden ohjelmassa on ulkohuussin kasaus, eläintilojen pehkun tyhjennys ja siivous sekä juhlatilan siivous. 

La 15.6. Kesäkauden avajaiset

Tervetuloa Eläinten turvakoti Auroran ensimmäisiin kesäkauden avajaisiin! Kesäkauden avajaiset järjestetään lauantaina 15.6. Tapionkylässä, Eläinten turvakoti Auroran tiloissa. Tapahtuman ohjelmassa on eläinten tapaamista ja rapsuttelua, Auroran tukikahvila ja myyntipöytä, rastisuunnistusta sekä pihaleikkejä, bingo sekä tanssi- ja lavarunoesitys. Tilojen rajallisuudesta johtuen ja eläinten hyvinvointi huomioiden tapahtuma järjestetään porrastetusti siten, että kaksi ensimmäistä ajankohtaa ovat vapaat yleisölle ja viimeinen ajankohta kutsuvieraille.

Ensimmäinen ajankohta on suunnattu ensisijaisesti lapsiperheille ja toinen aikuisille sekä teini-ikäisille. 


Aikataulu Lauantai 15.6.

Klo 10-12 – Lapsiperheet (Max 25 hlö)

Ohjelmassa lapsille sopiva rastisuunnistus, kahvio sekä myyntipöytä, ja klo 11 bingo halukkaille. Lisäksi pihaleikkejä, saappaanheittokisaa ja puujaloilla kävelyä!

Klo 13-15 – Aikuiset ja teini-ikäiset (Max 25 hlö)

Ohjelmassa kahvio ja myyntipöytä, aikuisille suunnattu rastisuunnistus ja lapsenmielisille saappaanheittokisa sekä puujaloilla horjumista. Halukkaille bingo klo 13.30 sekä esitykset klo 14.30 lavarunoilija Jyri Ollila ja tanssija Liisa Yrjänä.

Klo 16-18 – Kutsuvieraat (ei ilmoittautumista).

Tapahtuma on maksuton. Halutessaan vierailijat voivat kuitenkin tuoda Auroran asukkaille tuliaisia tai tehdä lahjoituksen Auroran tilille https://www.auroran.fi/lahjoita. Myös tapahtumien myyntipöydän ja tukikahvilan tuotto ohjataan suoraan turvakodin toimintaan.

Varaa paikkasi ainutlaatuiseen kesätapahtumaan sähköpostitse: info@auroran.fi. Kerrothan viestissä seuraavat asiat: nimesi ja yhteystietosi, henkilömäärä, aikataulutoiveesi sekä sen, pystytkö tarvittaessa tarjoamaan kyydin autottomalle. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumiset ovat sitovia. Aurora sijaitsee n. 30 km päässä Rovaniemen keskustasta. Auroraan pääsee satunnaisilla bussivuoroilla, kimppakyydeillä tai omalla autolla. Tapahtumaan voi tarvittaessa tiedustella kuljetusta Auroran vapaaehtoisilta!

Lämpimästi tervetuloa!